Steak in de wok

Ingrediënten

  • 250 gr spinnenkop (of kraai) steak (vragen aan de slager)
  • 4 stronken witloof
  • 250 gr champignons
  • 1 el sojasaus
  • 150 gr sjalot
  • 1 el witte wijnazijn
  • wokkruiden
  • peper en zout
  • muskaatnoot
  • verse koriander
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de steak in kleine stukken. Snijd de witloofstronken en de champignons in fijne repen.

  2. Zorg dat de wok goed heet is en doe het vlees erin, ook het witloof en als laatste de champignons, laat 2 minuten mooi bakken. Kruid met peper, zout, de wokkruiden en fijngesneden koriander. Voeg een beetje sojasaus en wijnazijn toe. Serveer in een diep bord.

0

Nog geen stemmen