Nasi goreng in de wok
Ingrediënten
-
2 pijpajuinen
-
2 eieren
-
200 gr gekookte rijst
-
50 gr sojascheuten
-
8 peulen
-
¼ rode paprika
-
½ stengel prei
-
1 stengel selder
-
4 groene asperges
-
4 el sojasaus
-
wokbouillon
-
1 dl water
Bereiding
Verhit de olie en bak de eieren als spiegeleieren in de wok. Hak ze in stukken van zodra het eiwit gebakken is.
Voeg de pijpajuin, de prei, de paprika, de peultjes, de asperges (zonder punten) en de prei toe. Bak mooi aan, kruiden met peper en zout.
Voeg er de rijst, sojasaus, het water en de wokbouillon aan toe, laat even verder bakken. Voeg de aspergepunten en de sojascheuten toe. Versier met gehakte koriander.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be