Stoemp van paddenstoelen, kabeljauw en Blackwellsaus

Ingrediënten

  • 175 gr kabeljauw
  • 250 gr oesterzwammen
  • 250 gr shiitakes
  • 250 gr gewone champignons
  • 1 kg aardappelen
  • 40 gr boter
  • 1 brikje room
  • 1 ui
  • Pickles
  • peper en zout
  • nootmuskaat
  • viskruiden
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Stoom de aardappelen (of kook ze).

  2. Bak alle champignons goed af in de boter samen met de ui. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de room toe en laat even doorstoven. Plet de aardappelen en voeg deze toe aan de champignons.

  3. Bak de kabeljauw in de boter mooi aan 2 minuten langs elke kant, hou de pan. Leg de stoemp en de kabeljauw in een stoomschaal en zet ze 2 minuten in de stoomoven. Maak de Blackwellsaus. Serveer de stoemp met daarop de kabeljauw en overgiet met de saus.

0
Nog geen stemmen