Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Tapenade van artisjokken
Iris Debremaeker
Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus
Recept

Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus

Mini BBQ-brochettes van Breydelspek en asperges
Recept

Mini BBQ-brochettes van Breydelspek en asperges

Tussenrib met zongedroogde tomaten
Recept

Tussenrib met zongedroogde tomaten

Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Recept

Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes

Pitabroodje op z'n Piets
Recept

Pitabroodje op z'n Piets

Tapenade van artisjokken

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 1 teentje fijngehakte look
  • 12 artisjokken op olie
  • 4 el olijfolie
  • 1 el parmezaanpoeder
  • kervel
  • Italian mix
  • stokbrood
  • Ganda ham
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Snij de artisjokken in stukjes en 'cutter'; of maal ze fijn samen met de look, de olijfolie, het parmezaanpoeder en de PH Italian Mix.

  2. Snij het brood in schijfjes en toast of gril ze.

  3. Besmeer de toastjes met de tapenade. Serveer ze met de Gandaham. Versier met een beetje kervel en parmezaanpoeder.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Zot van Koken: Gyozas met ponzu saus en chili olie
Recept

Gyozas met ponzu saus en chili olie

Loïc: Zot van Koken: 3 apero dips
Recept

3 apero dips

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Recept

Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon

Loïc: Zot van Koken selderstengels met dip
Recept

Selderstengels met dip

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel
Recept

Gegrilde Franse perziken met spek, geitenkaas en lavendel

Open Keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 28 februari 2018
Recept

Krabkoekjes met gepofte knoflook-mayonaise

Courgetterolletjes met gerookte zalm
Recept

Courgetterolletjes met gerookte zalm

Superfood crackers
Recept

Superfood crackers

Gegratineerde oesters met champagne
Recept

Gegratineerde oesters met champagne

Hartige popcorn
Recept

Hartige popcorn

Hartige muffins met wortel en kaas
Recept

Hartige muffins met wortel en kaas

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact