Tiramisu met kastanje

Ingrediënten

  • 500 gr mascarpone
  • 4 eierdooiers
  • 5 el suiker
  • 3 eiwitten
  • boudoirs
  • 8 gehakte kastanjes
  • 1 dl kastanjelikeur
Dit kan iedereen
10 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Dessert

Bereiding

  1. Klop de eierdooiers met 3 el suiker tot een stevige witte massa, in vaktermen heet dit ‘wit kloppen’.

  2. Doe er de mascarpone bij.

  3. Klop de eiwitten met de resterende suiker tot een stevige massa en meng die met het mascarponemengsel.

  4. Vul de glaasjes met een beetje kastanjepuree.

  5. Vul daarna met het mascarponebeslag.

  6. Bestrooi met de gehakte kastanjes en de boudoirkruimels.

  7. Laat rusten in de koelkast.

  8. Overpoeder met cacao vooraleer te serveren.

0
Nog geen stemmen