Vis in papillot
Ingrediënten
-
4 stukken kabeljauw
-
1 wortel
-
1 prei
-
½ venkel
-
saffraan
-
1 tomaat
-
2 dl witte wijn
-
Pastis
-
dille
-
venkelzaadjes
-
1 teentje gehakte look
-
boter
Bereiding
Ontvel en ontpit de tomaat en snijd ze in blokjes. Snijd de wortel, prei en venkel in julienne.
Schik 4 hoopjes van de groentjes op aluminiumfolie en leg er de gekruide vis op. Schik daarop de gehakte look, de tomatenblokjes en enkele venkelzaadjes.
Vouw de papillot halfdicht en giet er een scheutje witte wijn en pastis in. Vouw de papillot vervolgens helemaal dicht.
Zet de papillot gedurende 10 minuten in een oven van 180°C. Serveer en versier met dille en een klontje boter.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be