Zalm gevuld met prei

Ingrediënten

  • 600 gr carpaccio van verse zalm
  • 500 gr spinazie
  • 100 gr gerookt spek
  • 2 stronken prei
  • 100 gr roze garnalen
  • 2 sjalotten
  • boter
  • peper en zout
  • cayennepeper
  • 2 kg jonge spinazie
  • sojasaus
  • room
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de prei fijn en stoof aan met de sjalotten in boter. Snijd ook de garnalen fijn en doe ze erbij. Neem een andere pan, snijd het spek fijn en stoof het aan in boter, voeg de spinazie toe, de room en een beetje sojasaus. Leg de zalm voor je, doe er de prei in en rol op in plastiekfolie.

  2. Stoom gedurende 1 minuut op 70 graden. Schik de spinazie op een bord en leg de zalmrol erop.

0
Nog geen stemmen