Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Zalm met mierikswortelsaus
Chinese tomatensoep met kip en zalm
Recept

Chinese tomatensoep met kip en zalm

Rode biet met grijze garnalen
Recept

Rode biet met grijze garnalen

Bruscetta met feta
Recept

Bruscetta met feta

Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Recept

Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas

Tartaar van zalm of zalmtartaar
Recept

Tartaar van zalm

Zalm met mierikswortelsaus

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 1 el geraspte mierikswortel (of puree uit een potje)
  • 4 druppels citroensap
  • 4 el fijngehakte peterselie
  • 4 el geklopte room
  • 16 sneetjes gerookte zalm
  • 4 el fijngehakte ui
  • 2 el fijngehakte kappertjes
  • 4 stukjes toast
  • boter
Piet Huysentruyt
De Perfecte Keuken
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Voorgerecht

Bereiding

  1. Schik de zalm op een bord en strooi er peterselie, ui en kappertjes overheen.

  2. Meng de room met 1 eetlepel mierikswortelmengsel en het citroensap.

  3. Serveer de saus met de zalm en de toast.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Open Keuken met Sandra Bekkari: kaaskroketten
Recept

Open Keuken met Sandra Bekkari: Kaaskroketten

Tomaat-garnaal met frietjes
Recept

Tomaat-garnaal met frietjes

Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille
Recept

Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille

Mosselsoepje met knolselderij en saffraan
Recept

Mosselsoepje met knolselderij en saffraan

Mosseltjes met witbier en limoen
Recept

Mosseltjes met witbier en limoen

Moederdag met Jelle Cleymans: Gemarineerde zeebaars met limoen, avocado en rode biet
Recept

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Zelf loempia's maken met restjes
Recept

Zelf loempia's maken met restjes

Plukbrood met kaas en salami  en een vlierbloesemdrankje
Recept

Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje

Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam
Recept

Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam

Rolmops met boontjes, ui en aardappelsalade
Recept

Rolmops met boontjes, ui en aardappelsalade

Lichte asperges à la Flamande
Recept

Lichte asperges à la Flamande

Oesters met Granny Smith en rode biet
Recept

Oesters met Granny Smith en rode biet

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact