Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam

Ingrediënten

De zilte zoete smaak van zeevruchten combineert al langer dan vandaag geweldig met de intense smaak van ham. Geen wonder dat deze spiesjes van sint-jakobsvrucht, gamba’s, oesterzwammen en gedroogde ham steeds als eerste op zijn als wij een barbecue houden.

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Voorgerecht

Bereiding

  1. Snijd de gedroogde ham in de lengte in 2.

  2. Pel de gamba’s (laat het staartje eraan). Kruid de gamba’s en de sint-jakobsvruchten alleen met peper. Rol de sint-jakobsnootjes en gamba’s in de gedroogde ham. Prik één voor één op het spiesje, (sint-jakobsvrucht - gamba ...). Smeer de spiesjes in met wat olijfolie.

  3. Kruid de oesterzwammen met peper en zout.

  4. Steek de brochette tussen de klem en leg de oesterzwammen er ook tussen. Leg op de grill.

  5. Meng de mayonaise met de gehakte look, sjalot en peterselie. Serveer de brochette met de oesterzwam, aardappelpuree en de tartaarsaus.

0
Nog geen stemmen