Zeetong in ham gerold op een bedje van asperges

Ingrediënten

  • 4 plakjes beenham
  • 8 zeetongfilets
  • 20 groene asperges
  • 4 th lepel zongedroogde tomatenpuree
  • 4 takjes basilicum
  • 20 shii-take champignons
  • 2 schijfjes Père Josephkaas
  • 10 gekonfijte tomaten
  • 2 stengels pijpajuin
  • olie
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snijd de asperges en de pijpajuin in stukken. Halveer de shii-take champignons en bak alles aan in Vitelma olie, voeg er de gekonfijte tomaten bij. Haal de pan van het vuur zodat alles knapperig blijft.

  2. Maak villetjes in de buitenkant, smeer er wat zongedroogde tomatenpuree op, leg er de basilicum, een stukje ham en de kaas op. Rol op en stoom 3 minuten op 100 graden.

  3. Haal de vis uit de oven. Deglaceer de groenten met balsamicoazijn en eventueel nog wat olie. Schik alles mooi op een bord en serveer.

0
Nog geen stemmen