Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Hoe maak je een bouquet garni?
Kooktip

Hoe maak je een bouquet garni?

Hoe maak ik een basisvinaigrette?
Kooktip

Hoe maak ik een basisvinaigrette?

Hoe maak je een perfect brood?
Kooktip

Hoe maak ik een perfect brood?

Hoe gaar ik scheermessen?
Kooktip

Hoe gaar ik scheermessen?

Hoe maak ik blanke boter/beurre blanc?
Kooktip

Hoe maak ik blanke boter/beurre blanc?

Hoe maak ik een gepocheerd ei uit de stoomoven?

  • Wout Bru
  • Leg het ei op zijn geheel in een geperforeerd stoomplaatje.
  • Stoom het 55 minuten op 62°C, Laat het ei zeker niet boven de 62° pocheren.
  • Koel het ei af in ijswater om het later te gebruiken, dompel het even in warm water om het terug te verwarmen.
  • Je kan ook het eiwit van de dooier scheiden door met een lepel voorzichtig het eiwit van de dooier te halen. Warm de dooier indien nodig even terug op in de stoomoven.
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Zelf kroketten maken
Recept

Zelf kroketten maken

Balletjes in tomatensaus als aperitiefhapje
Recept

Hapje: miniballetjes in tomatensaus

Zelf vanille-ijs maken
Recept

Zelf vanille-ijs maken

Aardbeienconfituur
Recept

Aardbeienconfituur

Het perfecte recept: zo maak je de lekkerste pannenkoeken
Recept

Het perfecte recept: zo maak je de lekkerste pannenkoeken

Meringue maken
Recept

Meringue maken

Zandkoekjes
Recept

Zandkoekjes

Stoofvlees
Recept

Stoofvlees

Vogelnestje
Recept

Vogelnestje

Gehaktbrood of fricandon
Recept

Gehaktbrood of fricandon

Choco maken
Recept

Choco maken

Kaaskroketten
Recept

Kaaskroketten

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact