Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
VTM Koken
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Gezien op TV
  • Kooktips
  • Weekmenu

Zoekveld

Kooktip

Hoe verkrijg ik een knapperig gekruid vel aan mijn gebraden kip?

Kooktip

Hoe ontbeen ik een gebraden kip?

Hoe marineer ik? De tips
Kooktip

Hoe marineer ik? De tips

Kooktip

Hoe bak en gril je succesvol?

Kooktip

Hoe maak je het best vlees klaar?

Hoe versnijd ik een gebraden kip?

Leraar Didier Stassen toont aan Kjell, Michelle en Alice hoe ze een gebraden kip moeten versnijden.

Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Recept

Zelf kroketten maken

Balletjes in tomatensaus als aperitiefhapje
Recept

Hapje: miniballetjes in tomatensaus

Zelf vanille-ijs maken
Recept

Zelf vanille-ijs maken

Aardbeienconfituur
Recept

Aardbeienconfituur

Het perfecte recept: zo maak je de lekkerste pannenkoeken
Recept

Het perfecte recept: zo maak je de lekkerste pannenkoeken

Meringue maken
Recept

Meringue maken

Zandkoekjes
Recept

Zandkoekjes

Stoofvlees
Recept

Stoofvlees

Vogelnestje
Recept

Vogelnestje

Gehaktbrood of fricandon
Recept

Gehaktbrood of fricandon

Choco maken
Recept

Choco maken

Kaaskroketten
Recept

Kaaskroketten

Logo DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

JEP
CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Contact