Kangoeroefilet met prinsessenboontjes in tomatensaus en gebakken aardappelen

Ingrediënten

  • 100 gr kangoeroefilet (kan ook vervangen worden door een inlandse vleessoort, bijv. kalfsmignonette)
  • 150 gr prinsessenboontjes
  • 100 gr kerstomaatjes
  • 250 gr aardappel
  • 100 gr tomatenblokjes
  • 2 el vetstof
  • peper en zout
  • vleeskruiden
Beginner
1 persoon
Tussen 30 en 60 minuten
Caloriearm

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in dikke schijven.

  2. Was de prinsessenboontjes en maak ze schoon. Halveer de kerstomaatjes.

  3. Kook de prinsessenboontjes 10 minuten in licht gezouten water. Kook de aardappelen maximum 5 minuten in licht gezouten water.

  4. Gaar de kerstomaatjes en de prinsessenboontjes even en voeg de tomatenblokjes toe. Kruid met peper en zout. Laat garen op een zacht vuurtje.

  5. Kruid de kangoeroefilet met vleeskruiden.

  6. Verhit de vetstof in een pan en bak daarin het vlees.

  7. Bak ondertussen de aardappelschijfjes in 1 el vetstof.

0
Nog geen stemmen