Havermoutpap met peer

Ingrediënten

  • 100 g havermoutvlokken
  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 peer
  • 2 el granaatappelpitten
  • 10 walnoten
  • 1 el kaneel
  • 1 el honing

In het Lichaam van Coppens bouwen Staf en Mattias hun lichaam om tot dat van een model. Met dank aan intensief trainen en een strikt dieet. Dit is één van hun gerechten.

Beginner
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Verwarm de melk met de havermoutvlokken in een steelpan op een middelmatig vuur.

  2. Roer met een houten lepel tot de havermout is ingedikt.

  3. Voeg er de honing aan toe en roer.

  4. Snij de peer in schijfjes.

  5. Verdeel de havermoutpap over twee kommetjes.

  6. Werk af met peer, granaatappelpitten en walnoten. 

  7. Besprenkel met kaneel. 

0
Nog geen stemmen