Bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten van Sandra Bekkari

Ingrediënten

  • 2 witte uien
  • 2 teentjes knoflook
  • scheutje olijfolie
  • 1 stengel selder
  • anderhalve kleine bloemkool
  • 2 l groentebouillon
  • 2 eetlepels limoensap
  • zwarte peper
  • snuifje zeezout
  • snuifje nootmuskaat
  • een halve eetlepel hazelnoten
  • fijngehakte bloemkoolroosjes
  • snuifje zeezout

Sandra Bekkari verrast je elke werkdag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten. Wil je het thuis zelf eens maken? Bekijk dan de stap-voor-stap video. Hieronder vind je de ingrediëntenlijst. Smakelijk!

Benieuwd naar de volledige aflevering? Klik hier.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Soep

Bereiding

  1. Maak deze heerlijke soep aan de hand van de video. 

  2. Veel plezier!

5
Average: 5 (1 vote)