Broodpudding van Sofie Dumont
Ingrediënten
-
boter
-
1 krentenbrood
-
60 g walnoten
-
380 ml karnemelk
-
200 ml amandelmelk
-
1½ el stevia
-
3 eieren
-
1 tl kaneelpoeder
-
¼ tl muskaatnoot
Bereiding
Schil de appels. Verwijder het klokhuis. Snij de appels in stukjes. Bak ze op in boter.
Bestrooi de appeltjes met kaneel, vanillemerg, muskaatnoot. Doe er het opengesneden vanillepeultje bij.
Breek de walnoten eventueel, snij in twee.
Snij het krentenbrood in stukken.
Kluts de eieren los en meng met amandelmelk, stevia en karnemelk.
Meng de appelstukjes zonder vanillepeul, krentenbrood, noten, pistachenoten, karnemelk en amandelmelk onder elkaar.
Duw in een bakvorm met bakpapier. Bak 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 170°C.Haal uit, laat even afkoelen en serveer.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be