Chili con carne van Sandra Bekkari

Ingrediënten

  • 3 tenen look
  • 1 rode ui
  • 1 rode chilipeper
  • 1 gele paprika
  • 2 zoete aardappelen
  • 400 g rundsgehakt
  • 400 g kidneybonen
  • 200 g maïs
  • 800 g tomaten in blokjes
  • 70 g tomatenconcentraat
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1 scheutje water
  • 1 el groentenbouillonpoeder
  • peper
  • zout
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 20 g verse koriander

Chili con carne is een Zuid- en Midden-Amerikaanse klassieker. Sandra Bekkari voegt er extra groenten aan toe, waardoor je geen rijst moet bijserveren. 

Tip: maak hem de dag op voorhand. Dan wordt de smaak nog beter.

Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Mexicaans

Bereiding

  1. Maak de chili aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5

Average: 5 (1 stem)