Gegrilde steak Tex-Mex met paprika, tuinbonen en lente-ui

Ingrediënten

  • 450 g tuinbonen
  • 2 builtjes zilvervliesrijst
  • 1 tl groentenbouillon
  • 600 g steak
  • texmexkruiden
  • 1 klontje boter
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 teen look
  • 125 g babymais
  • limoensap
  • peterselie

Sandra Bekkari zoekt de Zuid-Amerikaanse smaken op en tovert een verrassend eenvoudige steak op tafel. Niet met frietjes, maar met tuinbonen, paprika, babymaïs en lente-ui. Heerlijk.

Het recept van de veggie wrap vind je hier.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Mexicaans

Bereiding

  1. Maak het gerecht aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5
Average: 5 (1 vote)