Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Patatas Bravas
Patatas bravas met look, chorizo en rozemarijn
Recept

Patatas bravas met look, chorizo en rozemarijn

Met puree gevulde paprika's
Recept

Met puree gevulde paprika's

Pan con tomate
Recept

Pan con tomate

Gegrilde meloen
Recept

Gegrilde meloen

Witloof met kaas en hesp op de barbecue
Recept

Witloof met kaas en hesp op de barbecue

Patatas Bravas

15 sep 2011

Ingrediënten

  • ketchup
  • 2 el balsamicoazijn
  • Italian mix
  • 4 grote gekookte aardappelen
  • 2 dl passata (tomatensaus)
  • 2 teentjes look
Piet Huysentruyt
Piet speelt met vuur
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Mexicaans
Vegetarisch
Hapje

Bereiding

  1. Aardappelen in de schil koken en deze op de bbq krokant grillen. Deze vervolgens in een grote kom scheppen.

  2. Voor de tomatensaus: de passata koken met cayennepeper en Italian Mix. Doe hierbij de balsamicoazijn en geplette look. Deze saus voor het serveren over de aardappelen gieten.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons
Recept

Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette
Recept

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood

BBQ à la Bekkari: Portobello's
Recept

BBQ à la Bekkari: Portobello's

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté
Recept

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas
Recept

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza
Recept

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes

 BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte
Recept

BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte

BBQ-Maïs op 3 wijzen
Recept

BBQ à la Bekkari: 3 keer maïs op de grill

BBQ à la Bekkari: Mosselen
Recept

BBQ à la Bekkari: Mosselen

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact