Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Popcorn met kruiden
Recept

Popcorn met kruiden

Spek met kaas op de grill
Recept

Spek met kaas op de grill

Lookworst op de grill
Recept

Lookworst op de grill

Raketslapesto
Recept

Raketslapesto

Kefta sandwiches
Recept

Kefta sandwiches

Popcorn op de grill

15 sep 2011

Ingrediënten

  • 100 gr pofmaïs
  • 1 dl arachideolie
  • koude pepersaus
  • koude pepersaus
  • koude pepersaus
  • koude pepersaus
  • koude pepersaus
  • koude pepersaus
  • koude pepersaus
  • koude pepersaus
Piet Huysentruyt
Piet speelt met vuur
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Vegetarisch
Hapje

Bereiding

  1. Laat de arachideolie zeer heet worden. Pof de maïs onder deksel.

  2. Serveer met koude pepersaus.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons
Recept

Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette
Recept

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood

BBQ à la Bekkari: Portobello's
Recept

BBQ à la Bekkari: Portobello's

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté
Recept

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas
Recept

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza
Recept

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes

 BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte
Recept

BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte

BBQ-Maïs op 3 wijzen
Recept

BBQ à la Bekkari: 3 keer maïs op de grill

BBQ à la Bekkari: Mosselen
Recept

BBQ à la Bekkari: Mosselen

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact