Gerookte eend met frisse groentebrunoise en geitenkaas

Ingrediënten

Beginner
6 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hapje

Bereiding

  1. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en de paprika en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel en ontpit de tomaat en snijd in kleine blokjes. 

  2. Besprenkel de blokjes komkommer, paprika en tomaat met de olijfolie. Breng op smaak met het basilicum en zout. 

  3. Verdeel de groentebrunoise over de glaasjes. 

  4. Meng de geitenkaas met de ricotta. Breng op smaak met de Provençaalse kruiden en peper. 

  5. Schep het kaasmengsel op de groentebrunoise. 

  6. Rol de plakjes gerookte eendenborst op en leg ze in de glaasjes. 

  7. Werk af met de preischeuten en dien koel op.

0
Nog geen stemmen

100 feestelijke verrines

Auteur:
Sylvie Aït-Ali
Uitgeverij:
Standaard Uitgeverij
Fotografie:
Dominic Van Heupen
ISBN:
9789002240263