Glutenvrije feesthapjes (1)

Ingrediënten

Lepelhapje met roerei en kaviaar

  • 2 eieren
  • scheut room of melk
  • peper en zout
  • sprietjes bieslook, gesnipperd
  • 2 el kaviaar

Komkommertoastjes met zalmsla

  • 8 schijfjes komkommer
  • potje zalmsla
  • sprietjes bieslook of dille
  • olijfolie
  • peper en zout

Insalata caprese op een stokje

  • 8 mini-mozzarellabolletjes
  • 8 kerstomaatjes
  • 8 blaadjes basilicum
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Glutenvrij
Hapje

Bereiding

  1. Lepelhapje met roerei en kaviaar:

  2. Kluts de eieren en roer er wat melk of room door (met room wordt het smeuïger, maar melk is natuurlijk wel minder vet). Kruid met peper en een beetje zout (niet te veel, want de kaviaar is ook al vrij zout). Verwarm onder voortdurend roeren in een steelpannetje tot het ei begint te stollen. Meng wat gesnipperde bieslook onder het roerei en verdeel over amuselepeltjes. Garneer met wat kaviaar en serveer meteen.

  3. Komkommertoastjes met zalmsla:

  4. Beleg de schijfjes komkommer met een lepeltje zalmsla. Garneer met wat bieslook of dille en serveer.

  5. Insalata caprese op een stokje:

  6. Doe wat olijfolie, peper en zout in een kommetje en laat de mozzarellabolletjes er een half uurtje in marineren. Steek telkens een bolletje mozzarella, een kerstomaatje en een blaadje basilicum op een stokje en maakt zo 8 spiesjes.

0
Nog geen stemmen