Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Hartige havermout
Ann Vertriest
Griekse yoghurt met blauwe bessen en havermout
Recept

Griekse yoghurt met blauwe bessen en havermout

Tunesische havermout
Recept

Tunesische havermout

Havermout met appel en kaneel
Recept

Havermout met appel en kaneel

VTM Koken At The Festivals: antikatertip havermout met banaan en noten
Recept

VTM Koken At The Festivals: antikatertip havermout met banaan en noten

Gebakken havermout met rabarber, blauwe bessen en frambozen
Recept

Gebakken havermout met rabarber, blauwe bessen en frambozen

Hartige havermout

16 sep 2012

Ingrediënten

  • 1 kop havermout
  • 2 koppen water
  • 50 gr gerijpte cheddar
  • olijfolie
  • peper en zout
Ann Vertriest
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Vegetarisch

Bereiding

  1. Bereid de havermout met het water volgens de aanwijzingen op het pak.

  2. Doe de pap in een kommetje, rasp er de cheddar over en overgiet met een straaltje olijfolie. Kruid met peper en zout.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Chocolade babka
Recept

Chocolade babka

Loïc: Zot van Koken: Brunch burrito en mexicaanse iced tea
Recept

Brunch burrito en mexicaanse iced tea

Loïc: Zot van Koken: Flapjes met ham en kaas en een slaatje
Recept

Flapjes met ham en kaas en een slaatje

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Recept

Brunchsalade met mangochutney en sesambrood

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella
Recept

Bladerdeegtaart van paddenstoelen, salie en mozzarella

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Loïc: Zot van Koken: Koude en warme wraps
Recept

Koude en warme wraps

Loïc: Zot van Koken: Energierepen en homemade granola
Recept

Energierepen en homemade granola

Baktip: chocpops of cake op een stokje
Recept

Baktip: cakepops, cake op een stokje

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact