Involtini van zwaardvis en paprikasaus van An Steyvers
Ingrediënten
-
4 plakjes zwaardvisfilet (flinterdun gesneden)
-
100 g Parmezaanse kaas
-
enkele takjes basilicum
-
olijfolie
-
peper
-
zout
-
olijfolie
-
1 sjalot
-
1 teen look
-
2 rode paprika's
-
1 bouillonblokje
-
250 g groene asperges (mini)
-
1 scheut witte wijn
Bereiding
Snij de courgette in schijven met een mandoline. Grill in een loeihete grillpan.
Rasp de kaas.
Snij paprika, ui en look fijn. Stoof aan in olijfolie en blus met witte wijn.
Laat de alcohol verdampen, voeg 300ml water en een bouillonblokje toe. Laat 20min sudderen.
Mix met de staafmixer en zeef.
Kruid de zwaardvis met peper en zout. Bedek met gegrilde courgette en bestrooi met Parmezaanse kaas en basilicum. Rol op, prik dicht met tandenstokers.
Doe olijfolie in een pan. Schroei dicht. Haal uit de pan en doe in een ovenschaal. Gaar nog 10 minuten verder op 150°C.
Grill de asperges in de grillpan.
Dresseer: snij de visrolletjes in 2 of 3. Lepel saus op een bord, doe er de asperges bij en de vis. Werk af met basilicum.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be