Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst
Ingrediënten
-
350 g risottorijst
-
1 klontje boter
-
1 sjalot
-
100 g Italiaanse worst
-
50 g parmezaanse kaas
-
900 ml bouillon
-
peper
-
zout
-
125 g kerstomaten
-
1 bot raapstelen
-
1 scheut witte wijn
Bereiding
Snij de ajuin fijn. Stoof ze glazig.
Doe de rijst erbij.
Blus met witte wijn. Blus met bouillon en roer.
Snij ondertussen de worstjes in stukken. Snij ook de bladraap grof. Kook de bladraap beetgaar.
Vergeet niet te roeren in de risotto. Voeg voortdurend wat bouillon toe en roer tot de risotto gaar is.
Bak de worst. Stoof de bladraap aan en voeg de tomaatjes toe.
Werk de risotto af met gemalen parmezaan, peper en zout.
Serveer alles warm.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be