Mosselen met Japanse dressing

Ingrediënten

Dressing

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook de mosselen met de wijn in een dichte pan tot ze net open gaan. Schep ze uit de pan en laat ze afkoelen. Haal driekwart van de mosselen uit de schelp. Laat de andere mosselen in de schelp.

  2. Roerbak de spinazie heel kort, breng op smaak met peper en zout en schep uit de pan als het net geslonken is. Laat uitlekken en afkoelen. Leg de spinazie op het midden van het bord.

  3. Verdeel de mosselen in de schelp over de spinazie en leg de losse mosselen eromheen. Schep wat dressing over de mosselen, bestrooi ze met sesamzaad en garneer met shiso.

  4. Dressing: Snijd het wit van het lente-uitje fijn, rasp de gember, snijd de paprika zeer klein en meng alle ingrediënten.

  5. Recept: www.mosselen.nl

4

Average: 4 (1 stem)