Naan met granaatappelraita

Ingrediënten

Lekker Indisch! 

Beginner
8 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Indisch
Vegetarisch

Bereiding

  1. Snijd de granaatappel doormidden en haal de rode zaden eruit door met de bolle kant van een lepel hard op de helften te kloppen.

  2. Verwijder de witte vliesjes.

  3. Rasp de sjalot en bestrooi de rasp met een flinke snuf zeezout. Laat 5 minuten intrekken.

  4. Schil en rasp de komkommer en laat het raspsel uitlekken.

  5. Meng de yoghurt met de sjalot-en komkommerrasp.

  6. Kruid de knoflook uit de knijper met de garam masala.

  7. Roer ten slotte de granaatappelzaadjes erdoor. Warm de naan op onder de grill of in de oven en eet ze met deze raita, zoals dit in de Indiase keuken heet.

0
Nog geen stemmen

Good Food

Recepten
Happinez
Redactie
Beanca de Goede
Uitgeverij
Happinez
ISBN
9789029585910