Open keuken met Sandra Bekkari: Linzencrackers met 2 tapenades
Ingrediënten
Voor de crackers
-
140 gram Geweekte linzen
-
1 Rode ui
-
2 el Tomatenconcentraat
-
een mespunt Cayennepeper
-
1 tl Paprikapoeder
-
1 tl Kurkuma
-
2 el Esdoornsiroop
-
1 el Appelciderazijn
-
Peper en zout
-
1 teentje Knoflook
Voor de rode tapenade
-
125 gram Gekookte linzen
-
1 tl Sambal
-
1½ el Tomatenconcentraat
-
1 Rode ui
-
1 tl Komijnzaadjes
-
1 teentje Knoflook
-
3 el Olijfolie
-
1 tl Paprikapoeder
-
een handvol Bladpeterselie
-
2 tl Appelciderazijn
Voor de groene tapenade
-
3 handjes Spinazie
-
400 gram Kikkererwten
-
1 teentje Knoflook
-
sap van een halve Limoen
-
Peper en zout
-
3 el Olijfolie
-
1 tl Pijnboompitten
Bereiding
Bekijk de video stap voor stap.
Smakelijk!
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be