Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Ricotta met aardbeien en pistaches
Chocoladeflikken met crunchy zeezout (20 stuks)
Recept

Chocoladeflikken met crunchy zeezout (20 stuks)

Bevroren sinaasappel
Recept

Bevroren sinaasappel

Aardbeienblokjes met munt
Recept

Aardbeienblokjes met munt

Smoothie met granaatappel en kokos
Recept

Smoothie met granaatappel en kokos

Koude rabarbersoep met aardbeien en citroensorbet
Recept

Koude rabarbersoep met aardbeien en citroensorbet

Ricotta met aardbeien en pistaches

3 mei 2012

Ingrediënten

  • 250 gr aardbeiden
  • 250 gr ricotta
  • 2 el honing
  • 2 th lepel oranjebloesemwater
  • 2 el pistaches
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien in stukken.

  2. Meng de ricotta met de honing en het oranjebloesemwater.

  3. Verdeel de ricotta over 4 kommetjes. Verdeel de aardbeien over de ricotta.

  4. Hak de pistachenoten grof en strooi ze over de aardbeien.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen

5 ingrediënten, 1 gerecht

Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002251856

Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tiramisu met homemade lange vingers
Recept

Tiramisu met homemade lange vingers

Loïc: Zot van Koken: Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie
Recept

Brownies, braambessencoulis en dalgona koffie

Loïc: Zot van Koken: Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine
Recept

Aardbeiensorbet, muntolie, gemarineerde aardbei en pistachemadeleine

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Pastinaak-chocolademousse
Recept

Pastinaak-chocolademousse

Loïc: Zot van Koken: Paaseclairs van Loïc
Recept

Paaseclairs van Loïc

Loïc: Zot van Koken: Portokalopita
Recept

Portokalopita

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Rumcake met ananassaus
Recept

Rumcake met ananassaus

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Baskische kaastaart vs koekjestaart
Recept

Baskische kaastaart vs koekjestaart

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Koekjescrumble met citroen-mangomousse
Recept

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Loïc: Zot van Koken: American pie met crème anglaise
Recept

American pie met crème anglaise

Loïc: Zot van Koken: Whoopies met mokka milkshake
Recept

Whoopies met mokka milkshake

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact