Vis kebab van Foodtruck Jean Sur Mer
Ingrediënten
-
1 Marrokaans brood
-
16 schijfjes komkommer
-
40 g witte kool (gesneden)
-
40 g rode kool (gesneden)
-
40 g paprika (gesneden)
-
40 g wortel (gesneden)
-
4 kerstomaten
-
3 takjes koriander
-
3 takjes munt
-
1 el gebrande sesamzaadjes
-
1 tl oregano
-
1 limoen
voor de vis
-
1 zakje kibbelingbeslag Jean Sur Mer
-
450 g witte vis
-
sesamzaadjes
voor de masala mayonaise
-
200 g mayonaise
-
20 g yoghurt
-
2 limoenen
-
1 takje koriander
-
2 tenen look
-
2 g masala
Bereiding
Bereid het kibbelingbeslag zoals aangegeven op de verpakking. Voeg wat sesamzaadjes toe. Snij de vis in stukjes en haal door het beslag.
Doe alles voor de mayonaise in de maatbeker met het sap van de limoenen. Mix met een staafmixer tot een mayonaise.
Toast het Marrokaans brood. Meng de groenten onder elkaar.
Snij de koriander en munt fijn en meng onder elkaar. Meng de sesam en oregano. Snij de limoen in schijfjes.
Frituur de vis, laat uitlekken.
Snij het brood open, smeer in met mayonaise, vul op met groenten, vis en werk af met verse kruiden, een schijfje limoen en sesam-oregano.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be