Coole hotdog "Chicago" van foodtruck Copper Dog

Ingrediënten

  • 4 Knackworsten van varkensvlees
  • 4 artisanale broodjes (buns)
  • 4 augurken
  • sweet relish van komkommer
  • 2 groene pepers
  • selderijzout
  • krokante uitjes
  • mosterd
  • ketchup

Deze zomer gaat VTM Koken langs bij de lekkerste foodtrucks van het land. Elke foodtruck deelt hun favoriete gerecht met ons. Deze keer is het aan Copper Dog. Jurgen toont hoe je de Chicago Hotdog maakt.

Check hier ook hun verhaal.

 

Tip: zorg dat het broodje en de worst van een goeie kwaliteit zijn. Dit komt het eindresultaat alleen maar ten goede.

 

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Amerikaans

Bereiding

  1. Gaar de worsten au bain marie.

  2. Snij het brood doormidden, maar snij het niet helemaal door. Leg hierin de warme worst.

  3. Beleg met de toppings: in schijfjes gesneden augurk, sweet relish van komkommer, stukjes groene peper en selderijzout.

  4. Werk af met krokante uitjes, mosterd en ketchup. Smakelijk.

0
Nog geen stemmen