Appelcrumble

Ingrediënten

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Dessert

Bereiding

  1. Meng de bloem en de suiker. Doe de boter in kleine klontjes en kneed bij de bloem met suiker.

  2. Snijd de appel met de schil in blokjes en meng met een snuifje kaneel en een klein beetje bruine suiker.

  3. Beboter een ovenschaal. Leg de appelen erin. Overstrooi met crumble (het mengsel dat je gemaakt hebt).

  4. Zet 30 à 35 minuten in een oven van 180 graden.

2
Average: 2 (1 vote)

SOS Piet 4

Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Verne
ISBN
9789020990812

Appelcrumble

1. Meng eerst de bloem met de suiker
2. Doe er kleine klontjes boter bij en kneed tot je ze niet meer ziet
3. Snijd de appelen in gelijke stukjes, zodat ze gelijktijdig gaar zijn