Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten
-
2 pakjes gehakte tofu
-
1 ajuin
-
1 wortel
-
2 selderstengels
-
1 wit van prei
-
1 teentje look
-
peper en zout
-
tijm
-
laurier
-
2 el Maggi PH groentebouillon
Bereiding
Kook de aardappelen in zout water. Pureer ze en voeg melk, boter en een eitje toe zodat het heel smeuïg wordt. Kruid met peper en zout.
Versnipper de ajuin, en snij selder, prei en wortelen fijn. Smelt boter in een brede stoofpan. Stoof de ajuin kort aan en voeg de tofu toe. Kruid met peper en zout en bak mee aan.
Voeg de andere groenten toe en bak aan. Giet de gepelde tomaten en het water erbij. Voeg de groentebouillon, tijm, laurier en tomatenpuree toe. Laat 10 min sudderen en giet in een ovenschotel. Smeer de puree er bovenop.
Verstrooi met geraspte kaas en paneermeel. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 à 25 min.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be