Varkenshaasje met champignonroomsaus

Ingrediënten

  • 800 gr varkenshaasje
  • bakboter
  • 500 gr Parijse champignons
  • 1 dl room
  • ½ dl water
  • 1 el groentebouillon
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Doe wat bakboter in de pan en verwarm die. Kruid je vlees en doe het in de pan. Zorg ervoor dat je pan niet te warm is. Bak je vlees aan iedere kant zo'n 5 min.

  2. Voor de champignon roomsaus, doe je de champignons in de pan bij het vlees. De champignons nemen het vet op. Blus met een beetje water en bouillon. Breng aan de kook en doe er wat room bij. Voel of het vlees mooi veerkrachtig is. Dan is het klaar.

0

Nog geen stemmen

Varkenshaasje

1. Gebruik niet te veel vet.
2. Braad aan elke zijde.
3. Zet het vuur niet te hard.
4. Voeg eerst de champignons toe.