Operagebak
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: filterkoffie, fijne kristalsuiker, oploskoffie, ei, eierdooier
Éclairs
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: boter, melk, water, patisseriebloem, eieren
Chocolade chunk cookies
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Peperkoek
Ingrediënten: roggebloem, 800 gr + 200 gr lopende honing, water, kruiden, bicarbonaat
Zwarte piets worteltaart
Ingrediënten: rozijnen, zeste van 1 sinaasappel, sap van 1/2 sinaasappel, bruine suiker, zonnebloemolie
Yoghurtcakejes met stevia
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: magere yoghurt, eieren, stevia, zelfrijzende bloem, lauwe magere melk
Kersttip: soezen met ijs
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: eieren (1 ei = 50gr), eidooier verdund met wat water, water, fama, patisseriebloem
Abrikozentaart
Ingrediënten: patisseriebloem, kristalsuiker, echte boter, zout, eierdooiers
Appelroosjestaart en Luikse koffie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Jonagold appels , bladerdeeg (15cm op 15cm), citroen, agavesiroop, rozenwater
Appel-amandelmuffins
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari