Kreeft in looksaus

Albert Verdeyen - Start to Cook

Meng 1 eetlepel margarine met de bloem en de hersenen. Voeg de gehakte look en de kruiden toe, zodat je een soort ...
Ingrediënten: babykreeften, fama, look, peterselie, bloem
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Aïoli mousseline met kreeftensneden

The Taste

...
Ingrediënten: aardappelen, look, olijfolie, Peper en zout, Enkele draadjes saffraan
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Kreeft in bladerdeeg met balsamico en vanille

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Rol de kreeften op in de voorgekookte savooibladeren. Rol ze op in het bladerdeeg en kleef dicht met wat eigeel. ...
Ingrediënten: bladerdeegrol, kreeften, gekookt en ontdaan van de schaal, savooikool, gekookt, eigelen, balsamicosiroop
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen

Terrine van kreeft

Piet Huysentruyt - SOS Piet

...
Ingrediënten: kreeftensoep, roomkaas, volle room, water, gelatineblaadjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen