Groentetorentje met peterseliesaus

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Snijd de groenten in dikke plakken, de schil mag eraan blijven. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Signature dish FeniX: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse

Mijn Restaurant!

Pure chocolademousse: De room tot ¾ opkloppen. 600 gr pure chocolade smelten au bain-marie en op lichaamstemperatuur ...
Ingrediënten: pure chocolade, room, Hagelandse koffielikeur, witte chocolade, room
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 12 personen

Aardbeienblokjes met munt

Was de munt en de aardbeien en laat uitlekken. Houd eventueel enkele aardbeien opzij voor de garnering en verwijder ...
Ingrediënten: muntblaadjes, aardbeien, yoghurt natuur (0%), citroensap, zoetstof (eventueel)
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen