Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Salades filter
Salades
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Frans filter
Frans
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Remove Frans filter
Frans
Grieks
2
Apply Grieks filter
Italiaans
2
Apply Italiaans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Remove Hapje filter
Hapje
Dessert
5
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
5
Apply Hoofdgerecht filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Snack
1
Apply Snack filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
6
Apply Beginner filter
Gevorderde
2
Apply Gevorderde filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
3
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
49962
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Pittig mosselsoepje
Mijn Pop-uprestaurant!
17 mrt 2014
Versnijd de selder en 2 uien en stoof ze glazig. Voeg de mosselen toe en breng ze aan de kook. Wanneer de mosselen ...
Ingrediënten:
mosselen
,
groene selder
, grote uien,
peterselie
,
koriander
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith
Mijn Pop-uprestaurant!
17 mrt 2014
Laat een dag op voorhand de yoghurt uitlekken in een handdoek die je boven een kom of emmer hangt. ...
Ingrediënten:
verse zalm
, whisky,
zout
,
suiker
, zwarte peperbollen
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
4 personen
Steak tartaar met langoustine van Meat & Griet
Mijn Pop-uprestaurant!
7 mrt 2017
Snij vlees in reepjes en dan in blokjes, in tartaar dus. ...
Ingrediënten:
sjalot
, rundsvlees,
augurk
, peper,
zout
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Frans
4 personen