Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Beginner filter
Beginner
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
(-)
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Remove Italiaans filter
Italiaans
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
1
Apply Dessert filter
Dieet
Remove Vegetarisch filter
Vegetarisch
Remove Glutenvrij filter
Glutenvrij
Lactosevrij
1
Apply Lactosevrij filter
Moeilijkheid
Remove Beginner filter
Beginner
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Signature dish FeniX: Duo van “echte” huisgemaakte chocolademousse
Mijn Restaurant!
2 nov 2011
Pure chocolademousse: De room tot ¾ opkloppen. 600 gr pure chocolade smelten au bain-marie en op lichaamstemperatuur ...
Ingrediënten:
pure chocolade
,
room
, Hagelandse koffielikeur,
witte chocolade
,
room
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert
12 personen
Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry
Pascale Naessens
20 sep 2011
Kook de erwten gedurende een 6-tal minuten in een weinig water (zodat ze net onderstaan) samen met de fijngesneden ...
Ingrediënten:
kabeljauwfilets
,
verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes)
, look, groene currypasta, peterselie
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Signature Dish Antica Locanda: Melanzane alla Parmigiano
Mijn Restaurant!
3 nov 2011
Snij de aubergine in de lengte in plakjes van +/- 0,5 cm dik. Haal ze door de bloem en frituur ze tot ze goudbruin ...
Ingrediënten:
aubergines
,
mozzarella
,
parmezaanse kaas
, tomatensaus,
bloem
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen