Fancy popcorn van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Snoepjes van witte chocolade en pistachenootjes

Claudia Allemeersch

De melk aan de kook brengen samen met het opengesneden vanillestokje. Chocolade in stukjes verdelen, toevoegen, ...
Ingrediënten: witte chocolade, pistachenoten, gecondenseerde melk, vers vanillestokje, boter
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Kattentongen met gekonfijte sinaasappel en pistachenootjes

Petra Vandewouer

Meng de boter met de poedersuiker. Voeg de losgeklopte eiwitten toe en de bloem. Meng tot een glad deeg en laat ...
Ingrediënten: gekonfijte sinaasappel, zachte boter, poedersuiker, eiwitten, bloem
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Gebak 4 personen

Aardappelwafels

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kook de aardappelen zacht en zorg dat ze goed uitgelekt zijn. Schud ze droog. Kruid met zout, peper en nootmuskaat ...
Ingrediënten: aardappelen, peper en zout, nootmuskaat, bloem, ei
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Gebak 4 personen

Bitterballetjes zelf maken

Claudia Allemeersch

Maak een roux van de boter en de bloem. Bouillon toevoegen en roeren tot een gladde saus, kruiden met peper en ...
Ingrediënten: bouillivlees, bloem, boter, vleesbouillon, peper en zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hapje 4 personen

Oliebollen met bloemsuiker

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Voeg de bloem, het water en het snuifje zout samen in een kom. Brokkel de gist in de melk en verwarm dit tot de ...
Ingrediënten: bloem, eieren, bloemsuiker, verse gist, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Dessert 4 personen

Pikante dim sum

Piet Huysentruyt

...
Ingrediënten: gehakte sjalot , ketchup, mexicaanse kruiden, frambozenazijn, sojasaus
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hapje 4 personen

Zelf bitterballen maken

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

...
Ingrediënten: soepvlees, room, eigeel, bloem, bakboter
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hapje 4 personen

Tortillachips

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Meng het maïsmeel met het warm water. Kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: maïsmeel, warm water, maïszetmeel, peper en zout, arachideolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten

Sinaasappelschil konfijten

Petra Vandewouer

Schil de sinaasappelen met een scherp mes zo dun mogelijk. ...
Ingrediënten: sinaasappelen, water, suiker
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen