Pikante dim sum

Ingrediënten

  • 1 gehakte sjalot
  • 2 el ketchup
  • 1 el mexicaanse kruiden
  • 2 el frambozenazijn
  • 1 mespuntje gehakte chilipeper
  • 1 el gehakte koriander
  • 1 th lepel gehakte gember
  • 2 kippenfilets
  • 12 ravioliblaadjes
  • 1 ei
  • 8 el extra vierge olijfolie
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hapje

Bereiding

  1. Cutter de kippenborsten samen met de gember, koriander, chili, Mexicanokruiden, sjalot en het ei. Kruid het geheel.

  2. Schik de ravioliblaadjes voor u en leg er een bolletje van de kippenpasta in. Vouw ze toe en frituur ze op 180 graden.

  3. Meng ketchup, azijn, Belolive Extra Vierge en sojasaus tot een geheel en serveer met de dim sums.

0
Nog geen stemmen