Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk
Chocolade-krokantje met koffieroom, praliné en karamel
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: chocolade, hazelnoten, boter, bloemsuiker + wat extra, bloem
Chocoladetaart van Jurgen
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, cacaopoeder, eieren, suiker, water
Bresiliennetaart met gekarameliseerde hazelnoten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zachte boter, (riet)suiker, vanillestokje, zout, ei
Chocolademoussetaart
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Aardbeienbavarois van Nancy
Ingrediënten: eieren, zelfrijzende bloem, suiker, melk, verse aardbeien
Sachertaart met frambozen
Ingrediënten: biscuits (20cm diamater), frambozen, frambozenbier, water, frambozenlikeur
Suikervrije bloemkoolwafels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: chocolade (70%), bloemkool, ei, eidooier, xylitol