Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree
Ingrediënten: knoflookpuree, suiker, balsamicoazijn, limoen (sap), korianderbolletjes
Cannelloni van zeebaars met groene papaja
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs
Croustillant van langoustine met limoenespuma
Ingrediënten: wijnazijn, gekonfijte tomaten (julienne), gesnipperde sjalot, chips van artisjokbodems, gedroogde ham (julienne)
Millefeuille van bosaardbeien met tagada-roomijs
Ingrediënten: melk chocolade, witte chocolade, melk, room, eigeel
Chiapudding met mangomousse van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: amandelmelk, chiazaad, mango's, limoen, framboosjes
Kokosballetjes met noten en chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari