Mojito Royal Pompelmoes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoes, limoen, munt, agavesiroop, rum
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Ceviche van scampi's met nacho's en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Gebakken kippenblokjes met maïssalade en chilimayonaise
Ingrediënten: gekookte maïskolf of, maïs, platte peterselie, fijngesnipperde rode ui, feta
Vistaco met frisse groentjes en chipotlesaus
Ingrediënten: tortilla's, witte vis naar keuze, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Caipirinha
Ingrediënten: Cachaça, rietsuikersiroop, rietsuiker, limoen
Mojito met blauwe bessen van An Steyvers
Ingrediënten: blauwe bessen, rum, muntblaadjes, rietsuiker, limoen
Heerlijke cocktail: de perzik-margarita
Ingrediënten: suiker, water, perziken (uit blik), tequila, grand marnier