Pruimenconfituur met gember en stevia

Snijd het vruchtvlees van de pruimen in kleine stukjes en de gember in heel kleine blokjes. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Feuilleté met rode vruchten, basilicum en stevia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier en doorprik het midden met een vork. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Gebak 4 personen

Suikervrije cupcakes met mango en kiwi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200°C. Schik cupcake-papiertjes in een cupcakevorm en bestuif ze bakspray of wrijf er ...
Ingrediënten: kiwi, mango, platte kaas (type Petit Suisse), bloem, sesamolie
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Roomijs zonder suiker

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Splits de eigelen in een kom. ...
Ingrediënten: eidooiers, vanillestok, zoetmiddel, melk, echte boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Ontbijtmuffins

Verwarm de oven voor op 170 graden. ...
Ingrediënten: havermout, banaan, eieren, sojamelk, bicarbonaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 4 personen

Heksensoesjes

Doe het water, de boter en de melk in een pannetje. Verhit al roerend tot het kookt. ...
Ingrediënten: water, magere melk, grasboter, witte bloem, eieren
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Havermout pannenkoeken

Piet Huysentruyt - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: fijne havermout, ei, haverdrank, platte kaas, pure chocolade (70%)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Heksencupcakes

Verwarm de oven voor op 200° C. Klop de eiwitten stijf. Roer de boter tot ze zacht is en klop ze daarna een ...
Ingrediënten: plantaardige vetstof om te bakken , tagatesse, eierdooiers, eiwitten, zelfrijzende bloem
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Frambozendessert met stevia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng 125 gr frambozen, 1 dl zuiver water, 4 el stevia en pureer met de staafmixer. ...
Ingrediënten: stevia + wat extra voor de wafeltjes, eiwitten, gelatine, frambozen, munt
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Rijstpap met abrikozen

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snij de abrikozen in blokjes. Spoel de rijst. ...
Ingrediënten: dessertrijst, verse abrikozen, melk, 'suikervervanger' (energievrije strooizoetstof), amandelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen