Heerlijk zomerse cocktail: de Martini Bianco Royale

Neem een groot bolvormig glas. Vul op met ijsblokjes. ...
Ingrediënten: Martini Prosecco, Martini Bianco, ijsblokjes, limoen, munt
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

De favoriet van James Bond: Martini Extra Dry

Doe ijsblokjes in een glas en in een mengglas.  ...
Ingrediënten: Martini Extra Dry, gin, citroen, ijsblokjes,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

Een klassieker onder de cocktails: de Negroni Rubino

Neem twee glazen naar keuze. ...
Ingrediënten: Martini Bitter, gin, Martini Rubino, sinaasappel , ijsblokjes
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 2 personen

Een stijlvolle klassieker: de enige echte Bellini

Doe ijsblokjes in een bolvormig glas. ...
Ingrediënten: Martini Bellini "Ready to serve", perzik (wit), frambozen, ijsblokjes,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

Martini e tonic, voor wie eens iets anders wil dan de gin tonic

Neem een groot bolvormige glas. ...
Ingrediënten: Martini Bianco, tonic (bv. Schweppes), limoen, pompelmoes, etc., ijsblokjes,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 1 personen

Mojito Royal Pompelmoes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Mix de cocktail aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: pompelmoes, limoen, munt, agavesiroop, rum
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Zuid-Amerikaans 2 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Rolletjes parmaham met enokitake

Snijd de plakjes parmaham » in de lengte in tweeën. Verdeel de enokitakes in 12 kleine hoopjes. Leg de paddenstoelen ...
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen