Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer
Ingrediënten: komkommer, verse dille, zalmfilet, grof zeezout, suiker
Geflambeerde koffie met sinaasappelsyllabub
Ingrediënten: Cointreau, citroenen (sap), fijne suiker, dikke room, rozenwater
Warm appeldrankje
Ingrediënten: pimentbessen, kleine appel (plakjes), mousserende appelcider, nootmuskaat, helder appelsap
Gravad Lax- gemarineerde zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grof zout, peperkorrels, korianderkorrels, suiker, gerookte zalm
Citroensiroop met munt
Ingrediënten: citroensap, rietsuiker, munt, geraspte schil van 1 biocitroen,
Gin-Tonic: Mombasa Club Gin
Ingrediënten: Gin (Mombasa Club), tonic (Fentimans Tonic Water), limoen, korianderzaadjes, steranijs
Yacon Gin-Tonic
Ingrediënten: Yacon gin (Yep), gin tonic (Fever Tree Mediterranean), citroen, limoengras, ijsblokjes