Brownie met hazelnoot, passievrucht en crème anglaise
Ingrediënten: eieren, suiker, chocolade (55%), boter, bloem
Stoeftaart met roomijs en meringue, marsepein en roosjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: marsepein, rode kleurstof, groene kleurstof, suikerbonen, Straciatella Roomijs (Sofie Dumont)
Macarons gevuld met verse geitenkaas uit Ozo en een kern van framboos, afgewerkt met framboos en limoen
Ingrediënten: roze macaronschelpen, verse geitenkaas, Jamaïcaanse peper, room, verse koriander
Chocolade moelleux met speculaassabayon en vanille-ijs van Sergio Herman
Ingrediënten: donkere chocolade, boter, eidooiers, eieren, suiker
Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden
Ingrediënten: stevige peren, Griekse yoghurt, Hoegaarden, schilfers van Roquefortkaas, rasp van citroen, limoen en bloedappelsien
Taartje met appel en franchipanne
Joyce Van Rijkel - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: praliné, granny smith appel, boter, margarine, suiker
Speculaasbuche, caramel en sinaasappel
Ingrediënten: speculaas, volle room, griessuiker, eieren, dooiers
Suikervrije pavlova met blauwe bessen en frambozen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eiwitten, Xylitol, maïzena, azijn, vanille-extract
Variatie op zwartewoudtaart met bosvruchten
Ingrediënten: bosbessenpuree, room, violetsuiker, gelatine, melkchocolade
In de kijker: het enige echte 'The Voice knop' taartje
Ingrediënten: donkere chocolade (minstens 67%), room (volle), room (volle), eidooiers, suiker