Marshmallow
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Provençaalse sinaasappeltaart
Ingrediënten: gemalen amandelen, fijne suiker, bakpoeder, eieren, zonnebloemolie
Wortel-Rozijnentaart met chocolade-rumsaus
Ingrediënten: bladerdeeg, abrikozenjam, geroosterde fijngehakte hazelnoten, eetbare lentebloemen, gele rozijnen
Bokkenpootjes van Sofie Dumont
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: eiwitten, kristalsuiker, broyage (90gr amandelpoeder + 90 gr suiker), bloem, amandelschilfers
Advocaat
Ingrediënten: extra fijne suiker, alcohol, eieren, vanillesuiker, gecondenseerde melk
Macaron de Paris
Ingrediënten: fijn amandelpoeder, oud eiwit, bloemsuiker, bloemsuiker, zachte boter
Bretontaart op Grootmoeders wijze
Limoncello met spumante
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: suiker, water, alcohol 90%, bio citroenen, Crémant de bordeaux, Cava of Spumante
Crème au beurre
Ingrediënten: water, eigelen, echte boter (ongezouten), eieren, witte suiker