Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes

Boxy & Boxy

Je begint met het mengen van de gierst met het appelsap en de havermoutmelk. Dat mengsel laat je inkoken tot het ...
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Mini focaccia broodjes, mosterd en dragonolie, bresaola

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe de bloem met een snuif zout, look en tijm in een mengkom. Meng onder elkaar. Meng de gist met het lauwwarme ...
Ingrediënten: harde tarwebloem , droge gist, zeezout, lauw water, gedroogde tijm
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Gestoomde lenterolletjes met Indische rivierkreeftjes

Christer Elfving

Meng de langoustines, tomaten, koriander, munt, aïoli en het limoensap en breng op smaak met peper en zout. ...
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Gado-satay

MasterChef

Doe de korinaderwortels samen met de laos en de kafirblaadjes in een pan met wat arachideolie. Meng er de rode ...
Ingrediënten: vissaus, limoensap, arachideolie, rode curry, pindakaas
Gevorderde Minder dan 15 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Thaise viskoekjes

Maak de vis in een keukenmachine fijn. Voeg maizena, vissaus, ei, koriander, currypasta en chili toe. Mix tot een ...
Ingrediënten: sperziebonen, in kleine stukjes gehakt, fijngehakte rode chilipeper, rode currypasta, verse korianderblaadjes, ei, losgeklopt
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Bruscetta met ganzenleverterrine

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Rooster de sneetjes brood. ...
Ingrediënten: rozijnen-notenbrood, raddicio, vijgensiroop (of Luikse of Loonse siroop), Aceto Balsamico, ganzenleverterrine
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hapje 4 personen